Musta on tullut viime aikoina baarikärpänen :-). Tykkäsin suomessakin käydä silloin tällöin, mutta nyt tuntuu että ollaan koko ajan menossa.
Taas lauantaina oltiin ystävien kanssa ulkona iltaa viettämässä. Meitä oli 6 hengen porukka joka alkuillasta jakaantui toviksi kahtia. Naisporukalla suunnistimme vakkari-kuppilaan YouTo-baariin. Siellä on aina todella rento ja ystävällinen meininki; mainostavat jalkapallon ystävien paikkana... Siellä esiintyy joka ilta paikallinen bändi; hyvää kiinalaista rock-musaa soittavat, välillä  myös joitain länkkäribiisejä. Porukka yleensä istuu ja juttelee, pelaa noppapeliä.. yleensä vain ehkä muutama kaveri saattaa tanssia pöydän ääressä seisten. Viereisen pöydän porukka innostui tanssimaan tosissaan, tarjosivat meidän pöydälle oluet ja tahtoivat mukaan jammaamaan. Mikä ettei... eikä kauaakaan kun koko baarin porukka jammasi, osa innostui jopa pöydällä tanssimaan! Paikan omistaja kiitteli meitä hyvästä fiiliksestä :-).
Tanssia jatkettiin aamu neljään G-plus clubilla missä loput porukasta jo odotteli meitä. Enpä muista milloin oon tanssinu noin kauan ja oli mielettömän hauskaa! Ja vedellä liikkeellä!!