Eilen oli tytöillä sitten eka koulu päivä. Hyvin oli mennyt, kaverit kivoja ja uudet opet mukavia myös. Silja vei opelleen suomi-tuliaisena Muumi-kännykkäkorun ja oli oikein otettu kun opski oli sen heti laittanut puhelimeen roikkumaan. Molemmat olivat väsyneitä kun bussista ulos tulivat.. Eilen illalla olivat sängyssä jo 20 kumpikin. Tätä ihmettä ei lienee ennen tapahtunutkaan : ). Siljan kaurapuuro-innostusta kesti sitten tasan yhden aamun, vähän niinkuin arvelinkin...

Eilen käytiin naapurin kotirouvan kanssa Starbucksissa päiväkaffella ja lörpöttelemässä. Kotimatkalla piipahdettiin kotikadulle avatussa hedelmäkaupassa. Alkuun jo luulin että saadaan rauhassa valkata ostokset, niin jopahan pyörähti poika kylkeen pussin kanssa.. hienoisesti väisteltiin häntä, mutta sinnikkäästi jatkoi kulkua naapurin vierellä. Naapuri oli kuitenkin sen verran ystävällinen että antoi poitsun valkata osan luumuista : )... Ihan kiva että palvelua löytyy, mutta haluun kuitenkin itte valkata omat hedelmät...

Tukka sai eilen uuden punaisen värin : ). Tänään olis vuorossa leikkautus. Yritin naapuria houkutella Kaalepin kauneus-salonkiin, muttei tärpänny..(lähikampaamo kotikadulla). Parempi onni tänään sitten : )

Lauantaina on tiedossa shoppailua hyvässä seurassa Shanghaissa; kopiomarkkinoita, lastenvaatemarkkinoita ym... Juna kulkee ton välin nykyään niin nopsaan ettei tarvi kuskeja varailla.

Salikausi on lähtenyt jokseenkin käyntiin taas pitkän tauon jälkeen. Oikkuileva kyynärpää hieman rajoittaa tekemisiä, mutta eiköhän sitä taas pääse rytmiin kiinni. 3 viikossa on nyt käyny, tavote lisätä 5 kertaan viikossa. Päätettiin tyttöporukalla aloittaa bellydance... : ), yhden salikaverin ystävä palaa piakoin Pekingistä ja alkaa meitä opettamaan. Kivaa!!

Nyt siistiytymään, lähdemme katsastamaan montessorikoulua suomirouvien kanssa.

Aurinkoista torstaita!