Tuli pari kommenttia edelliseen..
Teet jotka ostin, maksoi "nuorempi tee" 60rmb ja vanhempi 80rmb, molemmat olivat 357g paketteja.
Jokin aika sitten ostin Carrefourin teekaupasta Jasminteetä puolet pienemmän pakkauksen joka maksoi 170rmb... Kotirouvan lempparia : )... Että siihen nähden sain edullisesti nämä vihreät teet. Pannuista ottavat törkeää hintaa, olkoon kuinka kasvatettuja hyvänsä. Löysin itselle Carresta lasisen pannun sihdillä ja maksoin siitä huimat 6 rmb eli 60 snt. Ostan sitten oikean kasvatetun pannun matkaan kun suomeen palaamme.

Perjantaina kiinan-tunnilla vierailimme open kanssa hänen ystävänsä " Old teapot:in" luona. Tämä mies on keräillyt erilaisia teepannuja, vaaseja ym. vanhoja tavaroita  20 vuotta. Viimeiset 10 vuotta hän on keskittynyt todella vanhoihin ja arvokkaisiin pannuihin; häneltä löytyy mm Ming Dynastian ajoilta astioita. Kokoelmassa on erikoisia ja uniikkeja kappaleita; oli aika hienoa pidellä kädessä 400 vuotta vanhaa teepannua : ) ( lue: hyvä että uskalsin hengittää pannu kädessä). Oli mielenkiintoista nähdä eri aikakausien pannuja ja vaaseja, mitä muutoksia niissä vuosien varrella oli. Kyseinen keräilijä on julkaissut muutaman kirjan kokoelmastaan; ostin uusimman-- laitan muutamia kuvia myöhemmin. Kyseisessä paikassa hänellä oli esillä vain kolmisenkymmentä tavaraa, hänen kotoaan löytyy sitten loput ( yhteensä reilu 1000).

Old teapot on aikaisemmin työskennelyt poliisina ja sillä alueella missä hän " partioi" oli runsaasti teepannujen myyjiä. Vuosien kuluessa hän innostui teepannuista niin paljon että irtisanoi itsensä poliisin virasta ja alkoi kokopäiväiseksi keräilijäksi.Ymmärsin että hän oli ottanut aloitukseen lainaa aika runsaanlaisesti; hyvin näyttää toimineen. Hän sanoi että hänen työnsä on tehdä löytöjä. Tosin hän toimii samalla kiinteistönvälittäjänä, jollakin pitää harrastus rahoittaa-- oli juuri ostanut ja vuokrannut heti eteenpäin kaksi hulppeaa toimistohuoneistoa West Laken rannan läheltä... oli muuten upeat näkymät järvelle kattoteranssilta!