Nyt on päästy tuta mekin kiinalaista arkea. Tiistaina kävi netti-heppu laittamassa yhteyden kuntoon, torstaina kävi tele-heppu laittamassa puhelinlinjan kuntoon ja samalla katkaisi nettiyhteyden! Netti-heppu tuli jupinan kanssa eilen ja laittoi netin taas toimimaan-- tele-heppu oli vetassu netti piuhat irti-- kaikki samassa kaapissa eteisessä. Nyt nämä toimii.

Kahtena iltana on palohälytin ja murtohälytin piipanneet ilman syytä. Meillä on eteisen seinässä "keskustaulu", jossa palo-poliisi-ambulanssihälytykset ja murtohälytin. Hälyttimet piippasivat ekan kerran tunnin, sammuivat vasta kun sulake käytettiin pois. Landlord kävi paikalla katsomassa eikä osannut tehdä yhtään mitään. Pekka vetasi palohälyttimen pois--loppu piippaus. Eilen taas "keskustaulu" piipas jotain ja sen seurauksena virrat pamahti alas itestään. Katkasijasta virta päälle ja homma jatkui. Tänään ayin kanssa saatiin siivous loppusuoralle, niin DA DAA, yhtäkkiä sähköt pois. Olin makkarissa ja aattelin että virrat lasahti taas alas. Menin katsomaan ja kappas-- sulaketaulu oli tulessa; lieskat sulatti taulua ja johtoja ja sulakepesän... ayi juoksi käytävälle hakemaan naapuria; yritin saada heitä hakemaan alhaalta vartijaa. Vartijan olisi voinut hälyttää siitä "keskustaulustakin" mutta sattuneista syistä se ei toiminut... Onneksi kenkähyllystä löytyi jauhesammutin. Vähän aikaa meni että tajusin miten sen saa toimimaan. arvatkaapa oliko sitä pirun jauhetta joka paikassa, vaikka suihkutin vain tauluun...Ihan kiva oli aloittaa suursiivous ayin kanssa uudestaan : /. No, soitin firman sihteerille joka soitti landlordille joka soitti korjaajalle joka tuli ja soitti toiselle korjaajalle joka tuli landlordin kanssa korjaamaan. Samaan syssyyn tuli tämä eka korjaaja saman vaihdettavan osan kanssa ja kirosi kun toinen korjaaja oli jo vaihtamassa. Siinä ympärillä sopuisat sisarukset höyrys matkalaukkujensa kanssa; olivat lähdössä hotelliin paloa pakoon...Ja Pekka vielä epäili ettei mulla ole tekemistä päivisin... : )

Onneksi näitä kaikkea osaa odottaa..

Ja jotain positiivista tähän päivään: selvisi että meidän "computer shower"issa on myös SAUNA!!!! Vettä ei voi kiukaalle heittää, mutta höyryä tulee ja lämpöä voi säätää melko kuumaksi. Jiihaa! Nyt kun vielä oppis käyttämään tätä cs:ia... Haaste : )

Tytöt on tänään herkutelleet Mamin lettapullalla ja mummi saa kuulemma tuoda vettä suomesta että maistuu kaakao samalle...Silja kaipaili jo Domino-keksejä ja fazerin sinistä. Ite kaipaan nyt sitä kiinan isoa sanakirjaa, mikä jäi ostamatta ja mille olisi koko ajan tarvetta, ja marimekon unikkopussilakanasettiä ja keittiötolua! Eilen "tuhlailin" Carressa ja ostin Valion voita ja aamupalajuustoa! Sieltä onneksi löytyy tuttuja tuotteita; perunamuusijauhetta, spagettikastikkeita, danonea, Tobleronea ym. tuontituotteita.

Nyt lähetään sopuisten sisarusten kanssa kävelykadulle ja West Laken rantaan käveleen. Pekka on vielä töissä, mutta tytöt pelkää koko ajan uutta paloa niin lähdetään jo edeltä kattelemaan.

Palaan asiaan taas myöhemmin, mikäli kone ei jostain syystä ole täällä sulanut : )