Täällä taas sairastetaan, kaksi viikkoa takana nyt. Siljalla nyt toinen kuuri kurkkutulehdukseen menossa ja nyt näyttäs helpottavan. Mulla oli kuumetta kanssa kolme päivää, yskä ei lopu millään. Yöt on yhtä tuskaa. Oon ottanut jotain ( ei-niin-hyvää) kiinayrtti-siirappi-lääkettä, hetkeksi helpottaa. Nyt sitten illalla Oonalla nousi kuume ja lupaavasti yskii... Eli tyttöjen viikonloppu siis sairastetaan!

Pekalle vaan oikein rentouttavaa Hainanin reissua... this is gonna cost you a lot... 

Tuossa juuri äsken turisin ( tällä äänellä kähisin) tunteroisen puhelimessa ystävän kanssa pitkästä aikaa. Olipa kiva raatailla pitkästä aikaa!

Kaikki te ystävät olette tärkeitä ja koko ajan mielessä vaikken ehdi kirjoitella ja soittaa!! Tuosta juuri puhuttiin että niin harvoin tulee se ääneen sanottua; toinen sen tietää-- ei siis tarvi sanoa...

Karjakko koittaa olla luikastelematta tiellä ja pikkujouluissa ; ). Valitettavasti joudun tänä vuonna missaamaan Vuokatin bileet : (  ( eihän vaan ole YÖ), kuin myös työpaikan viikkaamiset : ). No jospa te handlaatte viikkaamisen Lean ja Maritan kanssa kolmistaan... Mie laitan mailia tässä joku päivä. Oon oppinut jo hyvin kiinalaiseksi " huomenna"-- eli huomisesta eteenpäin millon vaan : )-- ulkomaan- puhelujen-asentaja aikoi tulla uudelleen huomenna, eipä ole näkynyt ja käynnistä on kulunut jo 6 viikkoa...

Äippä tulee ens viikolla, joten voipi olla että menee loikatessa aika. Kyllä täällä odotetaan Vaasan ruispaloja ja sitä-niin-tyypillistä- HK:n sinistä : ). Verimakkaroita jos vielä tuopi, niin tervetuloa vaan : ) 

Tytöt jo nukkuukin, mulla menee tässä yskiessä vielä pari tuntia... Jos joku tietää mikä auttaa ärsyttävään yskään, niin vinkkiä vastaanotetaan : )