Shanghain formulat on nyt sitten koettu. Perjantaina viiden aikaan starttasi bussi firman edestä, kyydissä n. 40 suomalaista (enemmän ja vähemmän) formulafania. Matka taittui nopsaan ja perillä Shanghaissa meitä odotti ihana majapaikka Green Villa... Porukat jakautuivat taloihinsa. Meidän talo olikin sitten oikea pohjanoteeraus.. Nyt olen täysin varma että mut on kirottu...Meidän talo oli umpihomeessa!! Ihana tunkkainen homeentuoksu tulvahti nenään heti oven avattua. Ilmastointi päälle, mutta ei auttanut. Kierros talossa varmisti ettei sinne jäädä; löytyi kivoja ystäviä...5-6cm pitkiä tuhatjalkaisia kipitteli pitkin lattioita ja seiniä. Osa listittiin; tuntuivat lisääntyvän sitä mukaa... Olivat ilmeisesti päättäneet ketkä taloon jäävät : ). Soitto respaan ja uutta kämppää tilalle. Hetken päästä saatiin toinen talo; huomattavasti siistimpi ( kaks pientä muurahaista vain). Ilma oli edelliseen verrattuna raikkaampi, mutta pikkasen pisti nenään sielläkin. Aamulla oli kivasti nokka tukossa ja yöllä piti astmapiippua imasta.

Kisapaikalla vettä tuli molempina päivinä, onneksi osattiin varautua. Silja nukkui katsomossa sekä aika-ajot että itse kisan : ). Pienenä tottunut iskän mahan päällä nukkumaan formuloiden aikana, miksi suotta muuttaa...

212059.jpg


Radalle kävellessä pääsi kummasti ei-fanikin fiilikseen-- uskomaton mikä tunne tuli kun kuuli radalla moottorien pärinän..vau. Kimi -lippikseen ja -paitaan piti tietty sonnustautua, periaatekysymys : ). Ja iso suomenlippu liehui mukana koko viikonlopun ajan. Sunnuntaina tietty harmitti Kimin keskeytys ( mikä oli odotettavissa...), mutta Schumia kannustettiin loppuun saakka. Mahtava kokemus, ens vuonna uudestaan : )

212044.jpg

212046.jpg

Kuskit kierroksella

212055.jpg

Kisamaat-paraati

212045.jpg

 

212060.jpg

Alonso ja Räikkönen (???)

212056.jpg

Kisayleisöä

212057.jpg

 

212058.jpg

"Kimi-McLaren" vaihtoi Ferrariin kesken kisan : )