ja nyt se ihme tapahtui. Silja söi ravintolassa koko annoksen!!
Käytiin Papa John-nimisessä pizzapaikassa iltapäivällä syömässä. Tilattiin paria eri pizzaa, salaattia, chicken wingsejä ja spagettiannos. Silja pätki koko ison spagettiannoksen ja otti vielä pizzaa pari haukkua lisäksi. Tätä ihmettä ei ole täällä olo aikana tapahtunut : ).Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu pelasi hienosti. Papa Johnissa oli sattumalta Siljan tarhakaveri Abigail perheensä kanssa, harmi kun olivat juuri lähdössä. Abigailin isä kävi meitä jututtamassa kun kuuli ketä olemme; heillä ei kotona nykyään muusta puhuta kuin Siljasta : ). Kiva että on tytöistä tullut kaverit toisilleen.

Ruokailun jälkeen Pekka ja Silja lähti kotiin ja me Oonan kanssa suuntasimme Yanan roadille shoppailemaan. Käytiin parissa pikku paikassa ja tehtiin edullisia löytöjä. Oonalle ostettiin reppu 2.50€, t-paita 1€, nahkalompakko 0,90€, lappuhaalarishortsit 3,90€ ja Siljalle pitkähihainen paita 1,90€. Itselle ostin kaksi keraamista maljakkoa yht 20€. Nyt on hyvä mieli : )

Nyt vielä Oonan kanssa karataan Dairy Queenista hakeen jätskiannokset; Silja nukkuu jo ja Pekka on lähössä naapurin poikien kanssa parille oluselle. Rentouttavaa viikonloppua!