Kotona ollaan, itseasiassa oltu jo 5 päivää.
Singaporen reissu meni vähän persiilleen. Aiemmin jo kerroin että Pekka unohti kameran ja repun taksiin ja saatiin ne takasin; no eiköhän sitten torstaina kamera kadonnut taas ja nyt pysyvästi... Käytiin eläintarhassa ja lähtiissä Pekka fotos tyttöjä portilla. On soitettu taksifirma ja zoon toimisto-ei oo. Todennäkösesti sen joku nyysi ruokakaupassa; reppu oli Pekalla selässä ja jossain vaiheessa huomasin että vetskari oli hieman auki... Muuta selitystä ei ole, koska isäntäperheen kotikin kaivettiin ylösalaisin.
Sori Sanna, kuvia ei nyt valitettavasti tuu : (. Harmittaa ihan vietävästi.

Kaupunkiakaan ei oikeastaan ehitty (???)  juuri kiertää. Tiistaina käytiin Sentosassa rannalla muksuja uittamassa ja omat kasvot polttamassa, keskiviikkona ja perjantaina vähän (huom. kirjoittajan mielestä aivan liian vähän) shoppaamassa tytöille vaatteita ja kenkiä ja mulle uus puhelin : ),torstaina oli se zoo. Perjantaina käytiin piipahtamassa paikallisessa kansainvälisessä koulussa Riiaa moikkaamassa. Perjantai-illalla olikin jo lentokentälle lähtö. Säät suosi kuitenkin; säätiedotus lupasi koko viikolle ukkosmyrslyä ja sadetta-- kahdesti tais sataa illasta koko reissun aikana.
Seuraavalla kerralla varataan enempi aikaa ja piipahdetaan Malesian puolella pari päivää myös.

Koulusta sen verran että oli todella iso, mahtavat pihat ja liikuntamahdollisuudet mm. uima-altaat ym..., ainut miinuspuoli oli että oppilaita on n.2500. Meidän tytöt tuumas etteivät haluais noin isoon kouluun.

Mä oon niin veettynyt tosta kamerasta ettei oikein huvita mitään edes kirjottaa.
Kaupunki oli siisti, länkkäreitä paljon ( pitkästäaikaa liikaakin jopa), ihmiset (taksikuskit) todella ystävällisiä ja puheliaita. Paljon jäi kyllä näkemättä ja kokematta, se vähän harmittaa. Mutta näin pikaisesti vierailtuna suosittelen!

Jaana: laitan meemiä kunhan saan aikaseksi...