Reilu viikko takana suomielämää...
Helsingin asemalla tulin allergian iskemäksi ja nyt alan pikkuhiljaa päästä kesäheilasta eroon ; ).
Paljon on erilaisia lääkkeittä tämä heilastus vaatinut...

Juhannus meni Vaalassa hyvän ruuan ja seuran merkeissä! Grillattiin ja käytiin rannassa kokkoa katsomassa. Lauantaina akkaporukalla ( team ahma-tunnelmissa) pyörähdettiin kylillä; Janoinen hauki ja Siitari ovat kylän menomestat ; )... Ekassa paikassa oli karaoke-ilta ja toisessa sattui humpan sijasta peräti disco...Hauskaa oli!!!

Ruokashokkia havaittavissa... Seikeittoa, jauhemaksapihviä, kalkkunaa,uusia pottuja+kanamunaa+sipulikastiketta, ruisleipää, rieskaa, viiliä... Kaikkia haluttas. On kyllä viikon aikana syöty kiinalaista, thaimaalaista ja kahdesti turkkilaista ruokaakin : ). Kaikista parasta kun saa tuoreita ja hyvälaatuisia salaatteja. Saa toki kiinassakin, mutta kyllä täällä salaatti maistuu erille!! Ja fazerin tuotteet... eilen onneksi pääsi kuntopyörällä polkemaan pitkästä aikaa ja " klubitalolle" ( lue: autotalliin) serkkuni mies laittoi nyrkkeilysäkin paikoilleen; olihan meillä hauskaa Sussun kanssa... Mika yritti kärsivällisesti meitä opastaa ja neuvoa, aikansa...

Nyt on auton pakkaus ja nokka kohti pohjosta. Osa porukasta lähti jo junalla; Oona ja Laura Inga-mummin kanssa. Me ajellaan pienempien ja koiran kanssa autolla.
Luvassa mummolaa, tätilöitä, iskän luona käyntiä.. Tämä viikko on varattu mun sukulaisille ja ens viikolla Pekka menee tyttöjen kanssa omiin sukulaisiin. Pekka on tämän viikon ruotsissa töissä, sillä jaoteltu suku-viikot.

Hit the road... palataan linjoille joskus heinäkuun 8 päivän tienoilla.

Nauttikaa kesästä!!