on vierähtänyt ensimmäinen kuukausi täällä kiinassa.
Aiemmin olikin jo mainintaa että vaihtelevin mielin; välillä on niin etten halua täältä koskaan pois ja sit taas "paluulento tälle illalle kiitos". Taidan kuitenkin yhteenvedossa kallistua tohon ekaan, kuitenkin...

Asunto näyttäis asettuneen asumiskuntoon ( koputa päätä). Konttia tosin yhä odotellaan. Nyt on niin ettei tämä meidän kuljetusfirma tuo kuin Shanghaihin asti kamat ja that's it. Niitähän ei sitten sieltä saa mitenkään tänne...Nyt firmassa miettivät josko vaihdetaan kesken kaiken kuljetusfirmaa.. No comments!!! Koulut on lähteneet hyvin käyntiin; väsyneitä on tytöt olleet, mutta hyvää ja kannustavaa palautetta on opettajilta tullut. Abigailin äiti tänään mainitsi että Abigail oli kotona tuumannut että Silja on edistynyt enkussa jo tosi hyvin... Nice to hear that : )
Oona yritti vedättää mua ettei pärjää koulussa ja tarvii mut sinne tulkiksi, mutta keskustelu opettajan kanssa valaisi asiaa...Hyvin on edistynyt ja pärjää muiden mukana. Toivon niin menevän jatkossakin kummallakin! 

Mukava kaupunkihan tämä on asua ja olla. Turvallinen lastenkin kanssa. Kaikkea saa mitä tarvii. Vähemmälläkin pärjää. Kiinankielen koulutuksen alkua odotellaan ja tarkoitus olisi käydä katsomassa ja kokeilemassa miltäs tuntuu kalligrafia; rosen rouvat sitä jo viime vuoden täällä ovat harrastaneet. Lokakuun loma lähestyy. Netissä surffailtiin ja katseltiin josko vielä sais lennot ja hotellin esim. Koh Samuihin. Pitää huomenna jatkaa selvittelyjä.

Kiva on ollut vastaanottaa kavereiden maileja. Jatketaan samaan malliin : ). Ja posti-postia saa myös laittaa-- olis kiva jos luukku joskus kolahtais. Vinkki vinkki : )