Pakkaan, puran, pakkaan, puran...Oikeesti, ei voi olla näin hankalaa miettiä mitä ottaa matkaan ja mitä jättää säilöön. Rankalla kädellä oon karsinut kyllä kamaa, surutta roskiin ja kiertoon. Tuntuu vaan että joka paikka pursuaa rompetta. Mähän en tunnetusti kerää enkä säilytä mitään : ), h**tin hamsteri. Nyt oon onneksi jo vähän päässyt irti 'jos vielä joskus'- tyylistä. Toisaalta hyvä ettei jää kotia tänne, niin on pakko karsia turhat pois. Kotirouva anto potkua persiille tyttöjen vaatehommassa; ihanaa kun saa laittaa kirpparille melkein kaikki ja pääsee ostaan uusia... Pekka vielä pitää saaha ymmärtämään tämä logiikka : ).

Tyttöjä komensin kans käymään läpi omia leluja ja tavaroitaan. Silja alkoi touhussaan * nämä mä laitan äiti kirpparille KAIKKI*- pakkaushommiin. Saalis-> pieni minigrip- pussillinen leluja, ehkä 4 yhteensä. Enkö ookki äiti reipas kun laitan näin paljon pois... Jostakihan se on aloitettava.

Oonan kanssa käydään neuvotteluja myös. Neitille on jo kertynyt sen verran 'isojen tyttöjen' pientä tilpehööriä. Kaikkiahan tietty tarvitaan. Siinähän se kontti täyttyikin jo...Oon yrittänyt höystää luopumaan että ostetaan kiinasta sitten kaikkea kivaa hello kitty ym kamaa. Jonkun verran ollaan päästy yhteisymmärrykseen; neiti on sen verran himoshoppaaja.  

Mietin pihakirppiksen pitoa, mutta toisaalta vois laittaa tavaroita myyntiin nettiin huudettavaksi. En tiiä kumpi helpompi. Myytävänä kuitenkin on huonekaluja, kodintavaroita, vaatteitta ja auto ja talo.

Jatkan loputonta urakkaa. Pekka positiivisesti kannustaa * tämä ja ens viikko vielä, sitten on saatu kaikki laitettua*. Usko loppuu kun kahta asuntoa tyhjentää. Ei se auta.