Nyt on matkaliput plakkarissa ja kaikki paperit kunnossa. Lennot ja hotellit varattu eli nyt voi sitten alkaa potemaan matkajännitystä. Pitäs alkaa pakkaamaan vähän jo vaatetta kassiin mutta on jotenkin veto pois. Meillä lähti nyt sitten talo myyntiin ja ollaan äitin ja tyttöjen kanssa oltu siellä kaks päivää pakkaamassa ja siivoamassa. Kummasti vie voimat kun 10-12  tuntiakin huiskii. Siinähän voi toki ohessa hajottaa vaikka ruohonleikkurin ( Pekalta sensuroitu). Marko lupasi että saan laittaa sen piikkiin : )

Sen verran ens viikon aikataulua tiedän, että maanantaina mennään tyttöjen koululle sopimaan oikeat luokat ja sen jälkeen katsoon mahdollisia asuntoja. Oli vaan Lily tuumannut että " mission impossible" eli kodittomia ollaan sitten kiinassakin. Eli käytännössä mikään ei muutu : ). Haikein mielin on tavaraa laitettu maailmalle-> Lea lupas että saan käydä niiden pihalla aamuteellä vanhalla puutarhapenkillä.

Kirjoitus nyt "sisäpiirityylillä päiväkirjan tapaan", mutta kunhan kiinan maalle asetutaan niin tulee selkokielisempää tekstiä. Ainakin välillä.