Telkussa oli viallinen satelliittikortti ja kaukosäädin toimi peräti päivän.Eilen asiasta mainitsin ja Landlord sanoi taas "demain demain..." eli huomenna huomenna.  No, aamulla soitti taas firman sihteeri ja sanoi että 20 min päästä tulee uusi kaukosäädin. Kaksi miestä tulee TV-laatikon kanssa, avaavat sen ja etsivät kaukon. Nyt toimii uusi kauko. Mutta miksi raahata koko uusi tv-laatikko ylös 10:een kerrokseen, miksei ota vain kaukoa??? Näin täällä : ). Sitä satelliittikorttia yhä odotellaan...

 Kotirouvan kommenttiin uunista: me saatiin pikkanen näppärä uuni, mikron kokonen ( landlord sijoitti itseasiassa uunin mikron päälle). Jos vähänkään paistatte jotain, niin pyytäkää. Joo, ja tänään mennään ostamaan useampi palohälytin ja sammutin; just in case : )

Eilen illalla oltiin kävelykadulla. Tytöt pääsi taas poseeraamaan kiinalaisten kanssa. Tänne on vissiin tullut kiinalaisia lomalaisia, jotka ihmeissään länkkäreistä. Tohkeissaan kameroiden kanssa tulevat kysymään pääseekö tyttöjen kanssa kuvaan. Meidän tällimaakaarit eivät pane hanttiin kun poseeraamisesta puhutaan : )