johan tässä lähtee järki...Pakkaa, pakkaa, pakkaa...Tavoite oli että pakkaamiset on pakattu nyt menneeseen sunnuntaihin mennessä. Joo-o, hyvähän se on tavotteita olla. Aika hyvällä mallilla alkaa hometalon tyhjennys jo olla, haastetta onkin sitten evakkokämpässä. Kaikki loput tavarat on vähän hujan hajan. Ei niitä nyt onneksi ole enää kovin paljon. Onneksi kontin arvioijat tulee torstaina arviokäynnille ja perjantaina jo sitten pakkaamaan tavarat. Eli huomenna siirrymme matkalaukku-linjalle; laukkuihin tarvittavat, loput konttitavarat ja loput kiertoon.

Tarkotus oli että oltais lapsia käytetty Vaasalandiassa vähän lomailemassa. Taitaa se reissu jäädä tällä kertaa tekemättä. Menneenä viikonloppuna käytiin kuitenkin vähän lomailemassa pohjosessa. Kierrettiin yökyläillen kummitädit, mummit ja ukki.Touhua riitti tytöillä Jokke- ukin kanssa pihalla kiipeilytelineessä ja tietsikan muumipeleissä. Vähän pitää yrittää olla kaikkien luona ennen lähtöä. Maanantaina käytiin toisen papan (mun iskän) ja Hennan hevostilalla  pappaa moikkaamassa ja tytöt kävi ratsastamassa ja kärryajelulla. Ei tarvinut unta houkutella kotimatkalla, kun päivän pihalla viipottivat. Silja oli tohkeissaan kun löysi pesiä jonne kanat olivat munineet; yhdessä pesässä oli Siljan laskujen mukaan 14 munaa ja sitä käytiin ihmettelemässä monta kertaa.

Aateltiin että käydään kemijärvellä vielä pari yötä ennen "lopullista" lähtöä ja sillon varattas Luostolta ametistikylpylästä huone. Sais tytöt käydä uimassa ja samalla reissulla piipahdettas papalla. Toiseksi yöksi porukka varmaan jakaantuu kahteen mummolaan tasapuolisesti.

Kaverit pitäs ehtiä morjenstaa ennen lähtöä, koira viedä sijaiskotiin (sniif) ja siellä olla yötä ja ja ja... Eli hommaa riittää. Nyt laitan kuiteski nukkuun; eka kerta moneen viikkon nukkumaanmeno ennen kello kolmea : ).