Ihan ekaksi ONNITTELUT JOKKE-UKILLE uuden työpaikan johdosta!!! Mahtava juttu! Toivottavasti reissaat täälläkinpäin! Tytöt hehkuttavat jo tulevia Vaasalandian reissuja : ). Tsemppiä sulle ja äipälle muuttohommiin.

Tänään oli aamupäivällä iloinen yllätys, kun naapurirapusta tupsahti Miia käymään. Olin varmaan yhtä hölmistyneen näköinen kuin eilen hissistä poistuessa, kun oven avauduttua vastassa seisoi neljä vaaleaihoista : ). Aina vaan tulee kiinalaisia joka paikassa, niin johan sitä hölmistyy... Olivat meidän talon ausseja, mukavan oloista porukkaa. Kiitoksia Miialle vinkeistä,lehdistä ja dadaa... PALOHÄLYTTIMESTÄ! Nyt pärjätään taas.

Ayi on ihana kun se koko ajan kiinaksi selittää, mä seison kysymysmerkkinä ja hän loppuun sanoo "bu dong"-- ei ymmärrä ei ymmärrä. Sen ymmärrän et bu dong = ei ymmärrä. Joitakin sanoja alkaa jo tunnistamaan; numeroita, huomenna ym. Vesipullon tuojastakin ymmärsin,että hän oli eka mennyt väärään rappuun väärälle ovelle ( no joo, ehkä käsimerkit vähän selvensi..) Vielä en uskaltautunut itse vettä tilaamaan, kokeillaan joku päivä. Kunhan Pekka kotiutuu töistä, lähetään etsimään kirjakauppaa. Sanakirjan tarvis olisi...Oon nähny kun on kuljettu, mutta en tietenkään enää muista missä. On kuulemma useampikin, joten eiköhän johonkin osuta.

Tänään uskaltauduin kokeilemaan kaasuhellaa-- elossa ollaan : ). Sain spagetit ja kastikkeet tytöille pyöräytettyä. Hyvin maistui. Aika lailla spagetti-jugurtti-leipä-hedelmä-linjalla ollaan toistaseksi oltu. Kunhan opas  kotiutuu ja tulee tänne cityyn, niin toiveissa oppikierros ruokakaupassa : ). Tulis jo se kontti...

Sopuisat sisarukset alkaa olla taas vauhti päällä; lähdemme ulos kierteleen ( julma äiti vie lapset tukalan kuumaan, eivät jaksa vöyhkätä...). Ne jotka ss:set tietää, eivät paheksu ratkaisua lainkaan : )