kiinaelämää ja vaihtelevin mielin...
Pääosin positiivista, mutta vastustanutkin on. Joitain pieniä kommervenkkejä on asunnon kanssa ollut, viimeisin viime sunnuntaina. Silja meni ammeeseen vaahtokylpyyn, niin ammeeseen pulpahti likavedet ja lattia lainehti myös. Vettä valui ammeen alta molemmin puolin. Lisäksi käsipesualtaan lattiarööri pukkasi saippuavedet lattialle... Eli viemäröinti ei ihan toimi. Tämä oli kruunaus täydelliselle viikonlopulle! <- lauantaina oli havaittavissa mun osalta pienoista kiinavastaisuutta; vihasin kiinaa, kiinalaisia ja kaikkea mikä k:lla alkoi. Käyrä oli korkealla, mikään ei tuntunut miltään eikä näyttänyt miltään ( Pekka ihasteli katujen valoja ym, mulla oli EVVVK). Illan kruunasi vihannestorilla laitapuolen-ukko, joka näytti sormin että mut sais ampua. Siskoserkun maili: tulkaa pois, kamala ikävä. Kontin tulosta ei mitään tietoa.Great. Onneksi oli iltapäivällä pizzailua naapureiden kanssa; jotain positiivista tässä maassa.

Nyt vi...ksen laimennuttua täällä on taas oikeastaan ihan kivaa. Kaikki kaupat, kahvilat, ravintolat, ulkoilupaikat ja osa nähtävyyksistä on periaatteessa kävelymatkan etäisyydellä. Kaikkea löytyy ( paitsi keittiötolua); syötävää ruokaa, vaatetta, muuta kivaa ostettavaa, jopa toffifeetä. Shoppailuseuraa ja kahvilakiertäjä löytyy seinän takaa. Tytöillä on koulu alkanut ihan kivasti; eihän ne juuri ymmärrä siellä, mutta sanovat viihtyvänsä. Naapurista saatiin enkun- harjotus pelejä lainaan : )

Töihin saattas olla vähän ikävä : ). Siljan open kanssa sovittiin, että kunhan päästään rytmiin ja asettumaan, voisin käydä siellä silloin tällöin kaverina. Pelaamassa ja lukemassa suomenkielisiä lastenkirjoja ym. Ei pääsee tulemaan vierotusoireita : )

Nyt on Pekka kotiutumassa niin pääsen käymään hedelmätorilla. Illan on satanut vettä ja vähän vieläkin tihuttaa; voipi olla ihana ilma. Siis oikeesti ihana.

Terkkuja kaikille!