jäljellä oloa suomessa. Nyt alkaa jo pikkasen tulla paniikki. Yrittää muistaa onko kaikki asiat huolehdittu; terveysjutut, virastot, posti... Konttitavarat (joita oli kiitettävästi, kuten rakas aviomieheni asian ilmaisi) on nyt onneksi haettu alta pois, helpompi valkata loput kamat.

Sopuisat sisarukset on olleet koko ajan vauhti päällä; jännittähän se kun puhutaan kiinasta ja muutosta ja kaikesta uudesta tulevasta. Muutenkin kierroksilla ovat kun hepat on meillä kuuminta hottia; käytännössä kaksi villivarsaa kirmaa jaloissa koko ajan. Toivottavasti (please) rauhottuvat kunhan asetutaan uuteen kotiin. 2 viikkoa ehitään tutustella kaupunkiin tyttöjen kanssa ennen koulunalkua.Siinä on sitten 15.8 koululla avoimet ovet; saa käydä paikkaan,opettajiin ja tuleviin kavereihin tutustumassa. Ihan kiva, mukavempi tyttöjen mennä kun on nähneet mihin meno.

Nyt on ite vähän kaihoisasti miettinyt mitä tulee ikävä. Istuin home sweet homen (hometalon) takapihalla eilen ja kävin läpi varastotavaroita.Aurinko paistoi tosi lämpimästi, suljin silmät ja olin: ihana hiljaisuus, jossain kaukaa kuului ruohonleikkurin hurina, lintujen kujerrusta, ei muuta. Havahduin tähän; hitsi että on hiljaista. Sitten tuli ajatus et nauti nyt kun vielä voit : ).Ite muutto ei aiheuta paniikkia, mutta se ajatus ettei näe kavereita ja lähimpiä sukulaisia pitkään aikaan.Oikeesti, tulee ikävä : (

Nyt on pakolliset fiilistelyt tehty ; )

Tytöt on nukkumassa, ukko Markon kanssa lietsussa, ihana rauha. Sussu: nyt korkataan lauantain Af Ananakset : ), nauti!