päivät ennen loman alkua. Torstaina on tytöillä viimeinen koulupäivä ja kovasti odottavat suomeen lähtöä. Lauantaina on lento hesan kautta ouluun, josta toivottavasti joku tulee hakeen meidät... Sussuu!!!!!

Nopeasti on kuluneet reilu 10 kuukautta vierähtänyt. Paljon on uutta ja ihmeellistä, ihastuttavaa ja vihastuttavaa asiaa ja juttua tullut eteen. Onneksi edessä on vielä ainakin vuosi (toivottavasti kaksi), mä voisin jäädä tänne loppuiäksi ;-).

Yhtä juhlaa...
Läksiäsiä on vietetty; 8 perhettä muuttaa nyt takaisin suomeen. Porukalla olivat järjestäneet ystäville juhlat; hyvää ruokaa ja juomaa ja seuraa oli runsaasti tarjolla. Haikein mielin kaipaamaan jäädään.
Viikolla vietettiin 4 naisen voimin synttäreitä, 100vuotispäiviä sitten kerralla, olleita ja tulevia. Ensin käytiin illallisella Indian Kitchenissä josta matka jatkui kolmen naisen voimalla eteenpäin. You to-baarissa fiilisteltiin kiinamusiikin tahdissa, Kumman kaa- tyyliin Lauri Tähkä vai Lauri Ylönen... Ilkka Kanerva vai Sedu Koskinen...Hauskaa oli!! Sieltä piipahdettiin vielä toviksi Friends-baariin, jossa kilisteltiin shampanjaa kolmen naisen voimin (edelleen yhteisikä lähes 100v )... , maljaa kohotettiin myös Laureille, Vanhaselle ja taisipa mennä jopa Jukka Virtasellekin ;-). Ainoat asiakkaat oltiin jo silloin yhden aikaan yöllä ja melko vihjailevasti baarin työntekijät kävivät lähellä pyörähtelemässä, mutta ystävällisesti hymyillen vain odottelivat... Oli ihan kiva vaihtoehto maanatai-illalle, kiitos seuralaisille!!
Kahden suomiperheen tupareita juhlittiin eilen lauantaina. Ensin kokoonnuttiin koko perheiden voimin toisen perheen kotiin nauttimaan suomiherkkuja (kiitos, hyviä oli) ja paikallisia herkkuja. Illan edetessä edessä oli paikan vaihto toisen pariskunnan uuteen kotiin. Mä jätin väliin toisen paikan kun päänsärky ilostutti läsnäolollaan, mentiin tyttöjen kanssa sitten kotiin. Onnea vaan molempiin koteihin, olkoon kiinavuotenne oikein antoisia ja onnellisia!

Salilla oon käynyt uskolliseen 6krt/viikossa tahtiin. Pahoin pelkään vieroitusoireita tulevan loman ansiosta ; )... Sussulle varoitukseksi tiedossa on siis koirien kanssa ulkoilua, lenkkiä, rullaillua, autotallisalia ym runsaasti... Ai miten niin sun pitää välillä käydä töissäkin...hä????

Nyt valmistaututmaan yllätys yllätys salille lähtöön... Mun treenari on palannut 3 viikon saikulta, niin vielä ehtii parit tunnit ottaa. Niistä kovasti kädenvääntöä käytiin (pidetäänkö osa nyt ja loput kesän jälkeen vai kaikki kesän jälkeen) , häpeäkseni tunnustan että annoin periksi...vähän kyllä harmittaa ; )... Eipä sillä, kyllä mulla oli Leksaa jo ikäväkin että ihan kiva on taas treffata ennen lomille lähtöä.

Pakko laittaa mun kanssa tosta kiinalaisten tavasta kehua ulkomaalaisten kiinankielen taitoa...
Eilen taksissa vastasin kuskin kysyessä mihin mennään että " Hefanjie" -- kuski kysyi uudelleen mihin-- sanoin saman uudelleen ja sitten ymmärsi-- 3 kertaa yltyi kehumaan kuinka " Ni de hanyu hen hao de.." eli kiinasi on kovin hyvää... Tuumasin ystävällisesti (?) että ethän sinä edes ymmärtänyt mitä sanoin...
Yleensä "kehuja" tulee jokusen lauseen osattua, mutta tämä oli kyllä viikon paras ; ).. Voihan se tosin olla että v...illua olisi ollut, mutta osaako ne sitä??? ; )