Täällä on nyt sitten lomaviikko, kiinalaisilla on kansallispäivä tällä viikolla ( viisaammat oikaiskaa!!). Suurin osa suomalaisista lähti lomille Thaimaaseen, Honkkariin ja Singaporeen. Me päätettiin jäädä tänne, tutustumaan omaan kotikaupunkiin. Tytöt on olleet niin väsyneitä koulun jälkeen, joten aattelin ettei lähdetä kummemmin reissaamaan. 

Meitä varoiteltiin että loman takia täällä olisi runsaasti myös kiinalaisia turisteja. Hefangilla, kävelykadulla, turistimäärän huomaa, muttei juuri muualla missä ollaan liikuttu. Eilen käytiin Underwater Worldissä eli akvaariumissa.

212068.jpg

Paljon erilaisia ja erikoisiakin kaloja oli.

212062.jpg

212071.jpg

212061.jpg

Kilpikonnia oli myös.

Hylkeet esittivät pienen shown, josta en itse juurikaan nähnyt mitään... kun eräät ryysivät ohi ja eteen...

212072.jpg

Tunneli, jossa oli lasipinnat, oli kiva; hait ym uiskentelivat siinä yläpuolella koko ajan...

212064.jpg

212065.jpg

Oona pusuttaa jättikalaa : )

212070.jpg

Kiva paikka oli, mennään uudestaan.

Paluumatkalla poikettiin intialaiseen ravintolaan syömään. Oli eka kerta minulle ja täytyy sanoa että ehkä parasta ruokaa mitä olen täällä syönyt. Tilattiin kolmea erilaista kanaa, kasviksia, valkosipulileipää, riisiä ja ranskalaisia. Suosittelen : )

212074.jpg

 

Tämä päivä on mennyt kokonaan kävellessä. Aamulla kävin reilun tunnin lenkin, päivällä lähdettiin tutustumaan lähi pagodaan ( jonne kiivettiin portaita mennen tullen ja palatessa), Oonan kanssa Carreen ruokaostoksille ja Siljan kanssa vielä hedelmätorilta iltapalaa. Nyt saa iltalenkki jäädä väliin, jalat ihan tönkkönä-- venyttelyä ohjelmassa.

Kirjoitan huomenna ( niin minäkähän huomenna??)lisää pagodasta, myös kuvia... Miten niin laiskottaa... : )