Otsikko viittaa tähän kirjoitukseen. Vielä kerran tälle päivälle yritän saada kirjoitukseni täällä pysymään. Taustaa: 2 kertaa jo kirjoitin, mutta tekstit seikkailee jossain h**tin nettiavaruudessa (Mikalle tuttu paikka, heh heh).

Alkuperäinen otsikko siis oli "Pinnako kireälläkö??"

Pekka on siis ollut kiinassa nyt 3 viikkoa ja tunnelma täällä evakkokaksiossa on HIEMAN kireä. Tytöt tappelee koko ajan ja joka asiasta. Koko ajan toinen ärsyttää toista jollakin ilmeellä, sanalla,teolla tai eleellä. On kai se aika rankkaa olla lapsi! Pekka on tunnollisesti soittanut joka ilta ja kertonut kuulumisia. " Oltiin poikien kanssa salilla, uimassa, karaokessa, veneilemässä ym.." "Kyllä kai täällä viihtyy, koita jaksaa siellä..".

Tunnustan, että alkaa jaksaminen loppua. Sopuisat sisarukset ottivat ja karkasivat tässä iltana aurinkoisena. Tunnin etsintöjen jälkeen löytyi kaksikko koirineen p*skaojan varrelta lähimetsästä. Oona huuteli iloisesti että on koira käytetty uimassa ( ojassa tietty) ja Silja juoksi märyn kanssa perässä     " Oona yritti eksyttää metsässä" (samaisessa ojassa myös uineena). Kylläpä oli äiti iloinen kun löysi lapsensa... Niin iloinen ettei illalla menty tivoliin kuten oli kaavailtu..

Enää ei isi-Pekka kerro ihan kaikkea kivaa mitä on puuhaillut..; )

Onneksi (siis lasten onneksi) tuli mummi apuun. On tässä kolmen viikon aikana kaivannutkin 10min pidempiä lenkkejä koiran kanssa. Tarvii hengitystilaa!

Enää 5 päivää visiittiin. Onneksi firman puolelta on tullut kaikki matkajärjestelyt. Ei olis niihin kyllä virtaa riittänyt. Kiitos Kirre! Ahkeraan olen yrittänyt opetella joitain juttuja kiinaksi. Blondin logiikkaa; kysyä osaa, muttei sitten ymmärrä vastausta. Tämä on sitten niin minua : ). Rentoutunein mielin on turha lähtä matkaan; Oona menee silloin ekalle ratsastusleirille ja Silja ekaa kertaa ilman meitä mummille ja Jokke-ukille yökyllään. Pitäähän mun "hermoilla" Oonan leiriä ja mummin jaksamista Siljan kanssa : ) . Mummi on nyt itse kokenut sopuisat siasurkset livenä. Mihin kaikkeen he pystyvätkään...; )

Sussulle: ei meillä kyläilyt lopu, matka vain taas vähän pitenee. Elä sisko murehi suotta. Marita, Anu ja Annika: hulluilta päiviltä halvat lennot : )

Nyt palaan takas lukemaan Kotirouvan, Hantzun ja Ninan vuodatuksia; mitä kivaa mulla on odotettavissa.