Havahduin tuossa itsekkin etten ole kirjoittanut kuukauteen... Kiirettä on pitänyt. Tiivistelmä :

Sairasteltu on tyttöjen kanssa vuorotellen. Kurkkua ja kuumetta; nyt näyttäs helpottavan.

Äippä on ollut täällä kuukauden verran ja lähtee keskiviikkona takas suomeen. Kaikki kaupat ja kujat on koluttu ja eilen huomattiin ettei ole juuri nähtävyyksiä käyty katselemassa. Huomenna on siis sivistävä kierros edessä : )

Hangzhoun leidien pikkujouluja vietettiin 9 naisen voimin Shanghaissa. 3 meistä lähti Shanghaihin jo perjantaina " alkushoppailemaan" ja illalla käytiin shanghain suomalaisten tapaamisessa. Eri ympyrät on heillä siellä kaupungissa kuin meillä täällä maalla; shanghaissa suomalaisia n. 500 ja täällä 50... Lauantaina oli ohjelmassa lisää shoppailua ja illalla meksikolaisessa ravintola-diskossa hyvää ruokaa ja seuraa : ). Hauskaa oli!

Viikon päästä lähdetäänkin sitten joululomalle Thaimaaseen/ Thaimaahan. Ihana kahdeksan päivän löhöloma tiedossa : ). Suomalainen tuttavaperhe Singaporesta on tulossa sinne myös; tosi kiva nähdä pitkästä aikaa!!!

Tuossa Jussi kyseli ( terkkuja Ouluun) miltä näyttää katukuva joulun alla täällä Hangzhoussa. Liikkeet ja ravintolat ovat laittaneet valoja, kuusia ja koristeita ihan kiitettävästi. Ja nätisti; yliampumisia ei näy. Kiva on kaupoissa käydä kun joululaulut soi ja iloisia ihmisiä liikkeellä. Yksityiskotien ikkunoissa ei jouluvaloja näy.. paitsi Ding'an Ming Du'ssa, jossa pari suomiperhettä asustaa... Nuorempi porukka juhlistaa joulua juhlana, mutta ei joulun varsinaisessa merkityksessä.
Viikonloppuna laitettiin meilläkin kuusi olohuoneeseen ja vähän koristeita. Pipareita on naposteltu ja joululauluja kuunneltu. Sitä lunta vaan ei näy täälläkään...

Nyt on vuorossa kaupunkikierros..taas.. lähetään kangasmarkkinoille, krääsätorille, ompelijalle ja kauppoihin...

294925.jpg

Mukavaa joulunodotusta!